Over ons

Achtergrond over ons

Waarom kiest u voor Huidzorg Amstelland?


Regelmatig horen wij van patiënten dat ze al eens bij een andere praktijk zijn geweest, maar dat hun huidproblemen daar niet naar tevredenheid zijn verholpen. Er werd bijvoorbeeld niet de tijd genomen om goed naar hun problemen te luisteren. Of ze werden in de haast niet goed genoeg onderzocht. Soms zelfs niet door een dermatoloog.

Huidzorg Amstelland is een kleinschalige praktijk, waar persoonlijke behandeling en aandacht voor onze patiënten voorop staan. Wij zijn er van overtuigd dat onze kleinschaligheid leidt tot een hoge mate van service en kwaliteit. Wij hebben in onze behandelingen één doel boven alles: Een zeer tevreden patiënt.

Wij nemen graag een beetje extra tijd als u daar behoefte aan heeft. Bijvoorbeeld om nog een paar vragen te beantwoorden. Of om u te voorzien van aanvullend advies over uw huid. En als dat gewenst is, zetten wij graag een stapje extra voor u. Wij willen namelijk graag dat u bij ons vertrekt met het gevoel nog eens terug te willen komen. Ook al is daar misschien niet eens noodzaak voor. 

Werkwijze

Sinds 2011 heeft u directe toegang tot een huidtherapeut. Dit houdt in dat u geen verwijzing van een huisarts of medisch specialist nodig heeft, tenzij uw zorgverzekeraar daarom vraagt.

Wat is huidtherapie?

Bijna 2 miljoen mensen in Nederland hebben een huidaandoening en worden hiermee belemmerd in hun dagelijkse doen. De huidtherapeut vervult voor deze mensen een belangrijke rol in het leren voorkomen, omgaan met en adequaat behandelen van huidproblemen.

Onze waarden

Onze missie

Het opheffen, verminderen of voorkomen van een stoornis of beperking als gevolg van een huidaandoening is ons belangrijkste uitgangspunt.

Wij onderscheiden ons door gebruik van de nieuwste technieken en een uniek aanbod van behandelingen. 

Huidzorg Amstelland is een kleinschalige praktijk waarbij het uitvoeren van specialistische zorg en persoonlijke aandacht voorop staan. Wij streven ernaar zorg op maat te bieden.

Onze visie

Een wezenlijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van de gezondheidszorg is voor ons erg belangrijk.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarom zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten en geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici. 

Vanuit beide instanties worden kwaliteitseisen opgelegd waaronder het volgen van voldoende bij- en nascholingen. Daarnaast zijn alle therapeuten BIG geregistreerd.

Lidmaatschappen

Lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten

Lid van NVH

Lid van het Kwaliteitsregister Paramedici

Kwaliteitsregister Paramedici

Bekijk onze waardering op Zorgkaart Nederland

Bekijk onze waardering