Acties

Om het nieuwe jaar goed te beginnen bieden we tijdelijk twee voorjaarsacties aan, geldig t/m 31 mei 2022. Behoefte aan wat extra verzorging voor uw huid? Kijk dan snel verder!

Goed om te weten: Vanaf 1 maart 2022 zijn wij ook op zaterdag open!

Voorjaarsactie Tixel


TIXEL BEHANDELING VOOR HUIDVERJONGING

Tixel® is de allernieuwste topbehandeling voor het verbeteren van sterk zonbeschadigde huid, diepe rimpels en verouderde huid. De behandeling is ook zeer geschikt voor acnelittekens, striemen of striae. Tixel® vervangt de gefractioneerde CO2-laser maar zonder de nadelige gevolgen ervan. Een veilige en optimale behandeling van verschillende lichaamszones met een hoog comfort voor de patiënt. Tixel® gebruikt geen laserstralen of radiofrequentie en is bijgevolg stralingsvrij. Tixel® werkt met pure, natuurlijke hitte en is speciaal ontworpen voor artsen en huidtherapeuten. De behandeling is geschikt voor mannen én vrouwen van alle leeftijden. 

 

WAAR KAN DE TIXEL BEHANDELING NOG MEER VOOR WORDEN GEBRUIKT?

  • Vermindering fijne lijntjes
  • Vermindering rokers huid
  • Vermindering diepere lijnen
  • Versteviging van verslapte huid
  • Versteviging hangende oogleden
  • Vermindering van zonbeschadiging
  • Vermindering van storende littekens in het gelaat of op het lichaam

 

Benieuwd of een Tixel behandeling iets voor jou is? Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult bij een van onze ervaren huidtherapeuten en ontvang 15% korting op je eerste behandeling!

Voorjaarsactie PRX-T33 Booster behandeling

Ziet jouw huid er dof en vermoeid uit? De PRX-T33 Skin-Booster geeft de huid een herstellende oppepper en werkt op een nieuwe gepatenteerde formule die bestaat uit een combinatie van TCA en waterstofperoxide. Al na 1 behandeling zie je resultaat en zal de huid gladder en steviger aan doen. Bij deze behandeling hoort geen vervelende downtime! Je kunt dus zo weer door met je dagelijkse bezigheden.


WAT IS EEN PRX-T33 BOOSTER?

De PRX-T33 peeling Skin-Booster is een nieuwe behandelmethode bedoeld om de huidstructuur en de conditie snel en langdurig te verbeteren. 

De booster zet de huid aan tot vernieuwing waardoor we langdurige resultaten kunnen boeken en het herstelt de teint en elasticiteit van de huid. Direct na de behandeling zie je al een verbeterde teint en een gezonde glow. Tevens stimuleert de booster de vorming van fibroblasten en groeifactoren die helpen het verouderingsproces te vertragen. De huid zal verstrakken en rimpels en huidplooien zullen aanzienlijk minder worden. De behandeling is los of in kuurvorm te ondergaan. De booster is tevens goed te combineren bij een skinpen behandeling!

Boek nu je kuur van 4 behandelsessies en ontvang een gratis Alpha H liquid laser serum OF ontvang 10% korting op een losse behandeling. 

Liquid laser serum met 5% glycolzuur, hexapeptide, niacinemide en plantenextracten