Power facials


Wilt u een stralende huid maar kiest u liever niet voor een invasieve behandeling? Kies dan voor één van onze powerfacials: Peel to Glow, Oxygen Infusion Treatment en IPL Full Face Signature Treatment. Na elk van deze behandelingen ziet u er direct stralend uit. De behandelingen zijn bovendien ook geschikt voor tijdens de zomermaanden.


Maak een afspraak!

Niet zeker welke behandeling voor u geschikt is? Maak dan een afspraak voor een screening. Onze therapeuten zullen u voorzien van deskundig advies.

AFSPRAAK MAKEN

Behandelvormen

IPL Full Face Signature Treatment

Een Full Face IPL behandeling is een laserverjongingstherapie die de aanmaak van collageen stimuleert en de structuur en egaliteit van de huid behandelt.

De behandeling helpt tekenen van veroudering te verminderen. Deze behandeling pakt bovendien overmatige pigmentatie en roodheid in de huid aan. Het is hierbij mogelijk om gezicht, hals of decolleté te behandelen. Het licht van de laser zorgt voor stimulatie van collageen-aanmaak. Cliënten ervaren niet alleen dat zij door de behandeling een egalere huid krijgen, maar ook dat de huid mooier en sterker wordt:

  • U krijgt een egalere en sterkere huid
  • Effectieve behandelingen voor zonbeschadigd gelaat en decolleté
  • Stimulatie van huideigen collageen

 Afspraak maken.

Oxygen Infusion Treatment

De Oxygen Infusion Treatment is de perfecte behandeling voor de ouder wordende huid die last krijgt van fijne lijntjes, rimpels, oneffenhede, volumeverlies en verslapping.

De huid wordt eerst gereinigd en geëxfolieerd. Hierna voeren wij een dieptereiniging uit waarbij we de huid goed schoonmaken en eventuele onzuiverheden verwijderen. Vervolgens krijg je een bindweefselmassage. De behandeling wordt afgesloten met een exclusief Jelly masker, doordrenkt met elektrolyten en polymelkzuur.

Wat doet het Jelly masker?

Tijdens deze behandeling werken wij met hoogwaardig gevriesdroogde ingrediënten zoals poly-L-lactic acid (polymelkzuur). Dit wordt al tientallen jaren in de geneeskunde gebruikt als oplosbaar hechtmateriaal. Het huideigen collageen hecht zich hieraan zich vast en bouwt zich op rond het geabsorbeerde polymelkzuur. De op deze manier gestimuleerde collageenaanmaak zorgt niet alleen voor het sluiten van een wond, maar ook voor het creëren van een stevigere huid en meer volume, het zogeheten ‘plumping’ effect. De huidcontour wordt meer gedefinieerd en de huid oogt voller, strakker en steviger.

De behandeling kan worden aangepast aan verschillende huidtypen en condities en zodoende op maat worden toegepast. Afspraak maken.

power facial huidzorg amstelland

Peel to Glow

Wilt u uw huid weer laten stralen? De Peel to Glow behandeling geeft uw huid weer een frisse uitstraling, zonder down-time. De behandeling bestaat uit een dieptereiniging, bindweefselmassage en een Glow peeling.

Allereerst zal de huid gereinigd worden, zowel oppervlakkig als diepgaand. Vervolgens wordt een bindweefselmassage gegeven, waarbij collageen en elastine in de diepere huidlagen worden gestimuleerd. Dit zorgt ervoor dat rimpels en huidveroudering op de langere termijn worden tegengegaan.

De behandeling wordt afgesloten met een Glow peeling van Dermaquest. Deze peeling bestaat uit twee delen:

  • De peeling verwijdert dode huidcellen en maakt de huid beter doorlaatbaar.
  • De overige ingredienten in de peeling hebben en oplichtende werking op pigment en het stimuleerd de aanmaak van collageen en elastine dat fijne lijntjes en rimpels vervaagt.

Deze Peel to glow behandeling geeft direct een zichtbaar resultaat: een stralende huid en een sprankelende teint! De behandeling is los of in kuurvorm te boeken.

Afspraak maken.