Onze productlijnen

Al onze producten zijn door ons zelf getest. Zo weten wij zeker welke producten wij aanbieden, wat voor effect ze hebben en of ze voor een goed resultaat zorgen. Ook weten wij daardoor zeker dat wij producten aanbieden die een goede prijs-/kwaliteitverhouding hebben. Bekijk hieronder de productlijnen die wij in ons assortiment hebben opgenomen.


ALPHA-H

 

Alpha-H is een professioneel merk dat zich specifiek richt op huidverbetering. Het Australische merk werkt om die reden uitsluitend met hoge percentages ingrediënten, zoals glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamine A, B, C en E.

Integriteit, effectiviteit en kwaliteit staan bij Alpha-H voorop; daarom wordt er gewerkt met natuurlijke ingrediënten en recyclebare verpakkingen en worden synthetische ingrediënten, parfums of vulstoffen waar mogelijk vermeden. 


Dermaquest


DERMAQUEST

 

De producten van Dermaquest worden ingezet tijdens de peeling behandelingen. Het assortiment van DermaQuest is ontwikkeld door een team vooraanstaande wetenschappers en specialisten en behoort tot het topsegment. De behandelingen zijn revolutionair en bieden een effectieve oplossing voor een breed scala aan huidindicaties zonder een langdurig herstelproces. LYCOGEL

 

Onze medische camouflageproducten zijn verkrijgbaar in de praktijk en kunnen dagelijks of direct na de behandeling worden opgebracht. Deze specialistische gel bevordert het herstelproces van de huid en is geschikt voor zowel de probleemhuid als de gezonde huid. De camouflage is uitermate geschikt voor onder andere eczeem klachten, acne, couperose, pigmentvlekken, roodheid, rosacea, en littekens. De gel voorziet de huid van zuurstof en voedingstoffen. 


Lycogel
Tebiskin


TEBISKIN

 

TEBISKIN Cytoceuticals is een compacte huidverzorgingslijn. De producten zijn ontwikkeld om de gehele huidconditie te verbeteren. De basis van Tebiskin producten berust op Glycolzuur, Vitamine C en Melkzuur. Alle producten zijn vrij van alcohol, parfum en andere irriterende stoffen. De lijn bevat tevens beschermingsproducten voor de zon SPF 30 en 50 en is geschikt voor huiden die snel allergisch reageren.SKIN TECH

 

Bij Skin Tech huidverbetering is geen sprake van verzorging maar van specialistische behandelingen. Deze mogen alleen worden uitgevoerd door specialisten die door Skin Tech Pharma getraind zijn, over het algemeen BIG-geregistreerde vakmensen zoals huidtherapeuten, cosmetisch artsen of plastisch chirurgen. Behandelaars die alles in huis hebben om uw huidprobleem aan te pakken en uw huid er weer fris, stralend, egaal, gezond en jeugdig uit te laten zien.


Skin Tech

Productadvies nodig?

Maak gratis een afspraak voor een screening door één van onze huidtherapeuten. Zij kunnen u voorzien van deskundig advies.