Ons team

Onze medewerkers

Annelies Herikhuisen

Huidtherapeut

Met mijn passie voor huid en mensen ben ik helemaal op mijn plaats bij Huidzorg Amstelland. Het uitgebreide cosmetische- en medische zorgaanbod maakt de aanpak van de hulpvraag doelgericht en effectief. Transparantie over de behandelingen, resultaten en bijpassend huidadvies vind ik belangrijk. Zo halen we het meeste uit de behandeling en kunt u thuis de huidzorg verder voortzetten.

Maaike van Weezenbeek

Huidtherapeut

Al van vroeg af aan vond ik het leuk om iets te betekenen voor de maatschappij. Het verzorgen van mensen geeft mij veel voldoening en ik vind dan ook niets mooier dan patiƫnten te helpen van hun klachten af te komen of deze te verminderen. De dankbaarheid die je soms terug krijgt vind ik het mooiste wat er is.

Sihem Ezzammouri

Huidtherapeut

Persoonlijke aandacht, zowel voor het medische aspect van de behandeling als voor de geestelijke gevolgen die een huidprobleem met zich mee kan brengen, is voor mij het belangrijkst. Het geeft mij veel voldoening als ik zie dat ik een patiƫnt gedurende het proces meer zelfvertrouwen krijgt. Door huidproblemen te verminderen of te verhelpen kan ik er namelijk voor zorgen dat mensen zich beter voelen. Dit alles bij elkaar maakt dat ik iedere dag met een glimlach werk aan ons mooie beroep.

Kennismaken?

Maak (online) een afspraak voor een gratis screening.