Ons team

Onze medewerkers

Madelon Delfgou

Huidtherapeut

Ik ben echt een mensen-mens, als huidtherapeut komen mijn twee passies samen, namelijk mensen helpen en de liefde voor (huid)zorg. Ik vind het belangrijk dat mensen zich fijn voelen in hun eigen huid! Soms kan alleen het geven van het juiste advies mensen al verder helpen. Ik geloof dat iedereen uniek is, de huid is dit ook. Daarom is er voor iedereen een passende behandeling en advies. Ik help u graag uw huid nóg mooier te maken.

Maaike van Weezenbeek

Huidtherapeut

Al van vroeg af aan vond ik het leuk om iets te betekenen voor de maatschappij. Het verzorgen van mensen geeft mij veel voldoening en ik vind dan ook niets mooier dan patiënten te helpen van hun klachten af te komen of deze te verminderen. De dankbaarheid die je soms terug krijgt vind ik het mooiste wat er is.

Sihem Ezzammouri

Huidtherapeut

Persoonlijke aandacht, zowel voor het medische aspect van de behandeling als voor de geestelijke gevolgen die een huidprobleem met zich mee kan brengen, is voor mij het belangrijkst. Het geeft mij veel voldoening als ik zie dat ik een patiënt gedurende het proces meer zelfvertrouwen krijgt. Door huidproblemen te verminderen of te verhelpen kan ik er namelijk voor zorgen dat mensen zich beter voelen. Dit alles bij elkaar maakt dat ik iedere dag met een glimlach werk aan ons mooie beroep.

Kennismaken?

Maak (online) een afspraak voor een gratis screening.