Ooglidbehandeling (niet-chirurgisch)


Tixel®: De revolutionaire doorbraak voor huidverbetering. 

Tixel® is de allernieuwste topbehandeling voor het verbeteren van sterk zonbeschadigde huid, diepe rimpels en verouderde huid. De behandeling is ook zeer geschikt voor acnelittekens, striemen of striae. Tixel® vervangt de gefractioneerde CO2-laser maar zonder de nadelige gevolgen ervan. Een veilige en optimale behandeling van verschillende lichaamszones met een hoog comfort voor de patiënt. Tixel® gebruikt geen laserstralen of radiofrequentie en is bijgevolg stralingsvrij. Tixel® werkt met pure, natuurlijke hitte en is speciaal ontworpen voor artsen en huidtherapeuten. De behandeling is geschikt voor mannen én vrouwen van alle leeftijden.

Hoe werkt de Tixel? 

Eerst reinigen en ontsmetten we grondig uw huid. Vervolgens brengt de Tixel® gecontroleerde pulsen aan op de huid via een matrix van kleine pyramides, die gedurende de gehele behandeling steriel blijven. 

Deze pulsen zijn van zeer korte duur (ca. 10 milliseconden) en zorgen voor een snelle ablatie (verdamping) van de oude huid. Zo wordt per behandeling ca. 25% van de huid behandeld. Na 4 à 6 behandelsessies (1 x per maand) is de volledig huid behandeld en voor ca. 100% vernieuwd. De aanmaak van nieuw collageen en elastine blijft na de behandelingen nog gedurende 4 à 6 maanden verder doorzetten. 

Er zijn in totaal 4 à 6 behandelingen met telkens 1 maand tussenperiode nodig. Na elke behandeling verbetert het resultaat bijkomend. Het beste effect krijgt u zo’n 4 à 6 maanden na de laatste behandeling. De behandeling is niet erg pijnlijk, want in tegenstelling met een behandeling van de CO2-laser is er geen verdoving (crèmes of injecties) van toepassing. Na ongeveer een week is de huid hersteld.Tot 6 maanden na de laatste behandeling is de productie van collageen- en elastinevezels nog actief waardoor de huid blijft verbeteren. Na deze 6 maanden stabiliseert het resultaat. Wij adviseren om na een jaar of soms na enkele jaren een onderhoudbehandeling te ondergaan om het resultaat van de behandelingen te onderhouden. 

Hoe ziet een niet-chirurgische oogbehandeling met de Tixel eruit? 

De Tixel verbetert fijne lijntjes, huidverslapping en kraaienpootjes. Na 48 uur mag u de roodheid en zwelling van de behandeling camoufleren en na ongeveer 5 dagen is deze zelf geheel weggetrokken. Deze behandeling is perfect voor een ooglidcorrectie zonder snijden. U kunt kiezen of u alleen de oogregio wilt behandelen of tevens het gehele gelaat. Bij littekenbehandeling is de behandeling ook plaatselijk uit te voeren.


Maak een afspraak!

Niet zeker welke behandeling voor u geschikt is? Maak dan een afspraak voor een screening. Onze therapeuten zullen u voorzien van deskundig advies.

AFSPRAAK MAKEN