Glowfacial


Steeds vaker is een glowfacial een antwoord op verbetering van een grauwe huid & huidveroudering. Door middel van kleine prikjes in de huid met de SkinPen wordt een vloeistof met daarin werkstoffen de huid ingesluisd. De hoogwaardige werkstoffen zorgen er voor dat de stofwisseling gestimuleerd wordt en de bloedcirculatie op gang komt. Hierdoor verbetert de huid.

Inleiding

Steeds vaker is de Glowfacial een antwoord op verbetering van een grauwe huid en huidveroudering. Door middel van kleine prikjes in de huid met de SkinPen wordt een vloeistof met daarin werkstoffen de huid ingesluisd. De hoogwaardige werkstoffen zorgen er voor dat de stofwisseling gestimuleerd wordt en de bloedcirculatie op gang komt. Hierdoor verbetert de huid.

Bij iedereen zal in de loop der tijd de huid van het gezicht en de hals verouderen, wat zich uit in kleine rimpels of lijntjes door het verlies van de elasticiteit van de huid. Wordt er niets aan gedaan, dan worden de rimpels geleidelijk aan dieper en verslapt de huid verder.  De basis van de vloeistof is hyaluronzuur, een natuurlijk bestanddeel van de huid die zorgt voor soepelheid en vochtbinding. Behalve hyaluronzuur kunnen wij ook vitamine cocktails toevoegen aan de behandeling om de gezondheid van de huid te verbeteren. Wij werken met de producten van Skintech & Toskani.

Een Glowfacial is geschikt voor:

  • Hydratatie van het gelaat, decolleté en hals
  • Huidverbetering van het gelaat, decolleté en hals
  • Voeden van je huid (oa. Vitamine A, E en C)
  • Opvullen van rimpels, neuslippen plooi, afhangende mondhoeken, lijntjes bovenlip, rondom de ogen.

Behandeling

We beginnen met een intakegesprek, uw wensen worden besproken en u krijgt een advies omtrent de mogelijkheden van behandelingen. Zijn er contra-indicaties (aandoeningen of gebruik van bepaalde medicatie waardoor de behandeling niet geschikt is) is het mogelijk dat de behandeling niet door kan gaan. In sommige gevallen is het mogelijk om toestemming aan uw arts te vragen of de behandeling plaats mag vinden.

Eerst wordt uw huid ontsmet, hierna wordt met behulp van de SkinPen de vloeistof met kleine prikjes direct onder de huid ingebracht. De SkinPent verdeeld het serum gelijkmatig en zorgt ervoor dat het overal even diep in de huid komt. Verdoving is hiervoor niet nodig, de behandeling is prima te ondergaan.

Dankzij het hoogwaardige veiligheidsprofiel en de verdraagbaarheid van de Glowfacial cocktails in de huid, kunt u uw dagelijkse activiteiten onmiddellijk na de behandeling hervatten. Na de behandeling kunt u enig ongemak ervaren, zoals tijdelijke gevoeligheid, roodheid, zwelling of kneuzingen in het behandelde gebied. Deze symptomen zijn meestal licht tot matig en verdwijnen in minder dan zeven dagen. 

Toepassingen

De Glowfacial behandeling kan worden toegepast bij: rimpels en lijnen in het gezicht, rimpels op de bovenlip, afhangende mondhoeken, rimpels op de wangen, fronsrimpel(s), kraaienpootjes, rimpels op het voorhoofd, neus-lippenplooi, ingezakte wangen en wallen of donkere kringen onder de ogen verminderen.


Maak een afspraak!

Niet zeker welke behandeling voor u geschikt is? Maak dan een afspraak voor een screening. Onze therapeuten zullen u voorzien van deskundig advies.

AFSPRAAK MAKEN

Resultaat

Het resultaat van de behandeling is direct zichtbaar. De resultaten van een medisch esthetische behandeling met fillers zijn voor een langere periode te zien. Afhankelijk van het behandelde gebied en de huidconditie houdt het effect zes tot negen maanden aan.  Na deze periode kan de behandeling worden herhaald. 

Onze Glowfacial productlijn

Het resultaat van de behandeling is direct zichtbaar. De resultaten van een medisch esthetische behandeling met fillers zijn voor een langere periode te zien. Afhankelijk van het behandelde gebied en de huidconditie houdt het effect zes tot negen maanden aan.  Na deze periode kan de behandeling worden herhaald. 

RRS Hyalift

RRS® Hyalift® 75 ProActive is een skinbooster voor gezicht, hals en decolleté, geïndiceerd voor een verouderde huid en/of een huid met veel volumeverlies. RRS® Hyalift® 75 ProActive bevat een zeer hoge concentratie hyaluronzuur van hoog moleculair gewicht met een anti-aging complex. Deze skinbooster geeft een “superhydratatie” en daarnaast wordt de verouderde huid gevoed en gestimuleerd tot aanmaak van nieuwe cellen. De behandeling wordt uitgevoerd met behulp van een mesoinjector (de U225 intradermale injector).

RRS HA Eyes

RRS® HA Eyes is een skinbooster voor rondom de ogen die  in dat gebied vochtwallen (puffy eyes), donkere kringen en fijne lijntjes vermindert en de oogcontouren verbetert. De actieve ingrediënten bestaan voornamelijk uit stoffen die vocht helpen afvoeren (zowel via het lymfedrainage- als het diuretisch systeem), antioxidanten, vitaminen, mineralen en aminozuren die de huid repareren, opvullen, voeden en een ‘whitening’ effect hebben door de onderdrukking van pigmentvorming. De behandeling wordt uitgevoerd met behulp van een mesoinjector (de U225 intradermale injector).