Endermologie LPG


Endermologie is een intensieve bindweefselmassage voor mannen en vrouwen. De behandeling bevordert de doorbloeding van de huid, stimuleert de afvoer van lymfevocht en verzacht verhard (litteken)weefsel.

De behandeling is geschikt voor: vastzittende vetophopingen (panniculose), lipoedeem, bestraalde huid, pijn aan spieren en gewrichten, littekens door trauma, zwangerschapsstriemen, huidverslapping, na liposculptuur of liposuctie en cellulitis.

Behandeling

Endermologie is een intensieve bindweefselmassage met behulp van een LPG-apparaat of met de handen. De cilinders van dit apparaat pakken een huidplooi op en rollen deze in langzame en regelmatige bewegingen af. Hierdoor worden de huid, de onderhuid en het onderliggende bindweefsel stevig maar pijnloos gemasseerd. Het is een massage die de structuur van het bindweefsel verbetert, de doorbloeding bevordert en de afvoer van lymfevocht en daarmee afvalstoffen stimuleert. Het zet een natuurlijk proces op gang waarbij vetophopingen worden afgebroken en de huid gezond en sterk wordt.

Vet- en vochtophopingen nemen af en de bindweefselstructuur verbetert. De vorming van elastinevezels en collageenvezels wordt gestimuleerd waardoor de huid steviger, soepeler, gladder en gezonder wordt. Een endermologie behandeling veroorzaakt een natuurlijk proces waarbij vetophopingen worden afgebroken en de huid gezonder en steviger wordt. U krijgt tijdens een behandeling van het lichaam een ‘bodysuit’ aan. Dit helpt de cilinders beter over het lichaam te glijden en uw huid te beschermen. In de praktijk werken wij met de LPG CelluM6.

Een endermologie kuur kan worden ondergaan voor een serie van 10 behandelingen.  Gedurende 1 maand wordt u twee keer per week behandeld. Hierna gedurende twee weken nog 1 behandeling per week. Om het behaalde resultaat te behouden kunt u 1 keer per maand terugkomen voor een herhaal behandeling. Voorafgaand, tijdens en na de laatste behandeling voeren wij altijd een uitvoerige meting uit van uw omvang- en huidconditie. 


Maak een afspraak!

Niet zeker welke behandeling voor u geschikt is? Maak dan een afspraak voor een screening. Onze therapeuten zullen u voorzien van deskundig advies.

AFSPRAAK MAKEN