Verwijzing en vergoeding

Inleiding

Bij een aanvullende verzekering kunt u in aanmerking komen voor vergoeding van uw zorgverzekeraar. Hierbij dient u een verwijsbrief mee te nemen naar uw afspraak wanneer u direct wilt worden behandeld. Dit is veelal toepasbaar voor acn├ętherapie, camouflagetherapie, littekentherapie en laserontharing/elektrische epilatie van het gezicht. Informeer altijd bij uw zorgverzekeraar over de rechten op vergoeding en de daarbij horende polisvoorwaarden.

Zorgverzekering

Veelal komen de behandelingen in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar. Dit is echter afhankelijk van de zorgverzekering, indicatie en behandeling. Om voor vergoeding in aanmerking te komen dient u aanvullend verzekerd te zijn. Betreft het oedeemtherapie, dan heeft u veelal recht op vergoeding vanuit uw basisverzekering. Uw zorgverzekeraar kan u precies vertellen welke rechten op vergoeding u heeft.

De huidtherapeuten van Huidzorg Amstelland zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici. De praktijk heeft met iedere zorgverzekeraar een contract afgesloten. Onze cosmetisch arts is aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde).