werkwijze

 

Huidzorg Amstelland is gevestigd in een Multidisciplinaire praktijk in Amstelveen. De praktijk is modern en heeft beschikking tot de meest geavanceerde middelen om diverse huidproblemen vakkundig aan te kunnen pakken.

Verwijzing & Vergoeding

Sinds 2011 heeft u directe toegang tot een huidtherapeut. Dit houdt in dat u geen verwijzing van een huisarts of medisch specialist nodig heeft, tenzij uw zorgverzekeraar daarom vraagt. Wanneer u zich tot ons wendt zullen wij een korte screening of een uitgebreid intakegesprek uitvoeren. Tijdens een screening kunnen wij bepalen of u geïndiceerd bent voor een behandeling bij ons. Deze screening is gratis en vrijblijvend. Indien nodig, zal u naar de huisarts of een medisch specialist verwezen worden. Tijdens een uitgebreid (aanvullend) intakegesprek voeren wij nader onderzoek uit waarbij we samen met u een behandelplan opstellen. 

Vergoeding checken bij uw zorgverzekeraar

Veelal komen de behandelingen in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar. Dit is echter afhankelijk van de zorgverzekering, indicatie en behandelingOm voor vergoeding in aanmerking te komen dient u aanvullend verzekerd te zijn. Uw zorgverzekeraar kan u precies vertellen welke rechten op vergoeding u heeft.

De huidtherapeuten van Huidzorg Amstelland zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici. De praktijk heeft met iedere zorgverzekeraar een contract afgesloten.

 

 

 

 

contact

06 - 57 58 36 22

 

Medisch centrum Het Oude Dorp
(in de voormalige Dorpskerk)

Dorpsstraat 36

1182 JE  Amstelveen