vergoeding

Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk, wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 9.00-18.00 uur via: 06 575 83622. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken via info@huidzorgamstelland.nl of door het contactformulier in te vullen. 

 

VERWIJZING & VERGOEDING

 

Bij een aanvullende verzekering kunt u in aanmerking komen voor vergoeding van uw zorgverzekeraar. Hierbij dient u een verwijsbrief mee te nemen naar uw afspraak wanneer u direct wilt worden behandeld. Dit is veelal toepasbaar voor acnétherapie, camouflagetherapie, littekentherapie en laserontharing/elektrische epilatie van het gezicht. Informeer altijd bij uw zorgverzekeraar over de rechten op vergoeding en de daarbij horende polisvoorwaarden.

 

 

VERGOEDING CHECKEN BIJ UW ZORGVERZEKERAAR

 

Veelal komen de behandelingen in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar. Dit is echter afhankelijk van de
zorgverzekering, indicatie en behandeling. Om voor vergoeding in aanmerking te komen dient u aanvullend verzekerd te zijn. Betreft het oedeemtherapie, dan heeft u veelal recht op vergoeding vanuit uw basisverzekering. Uw zorgverzekeraar kan u precies vertellen welke rechten op vergoeding u heeft.

De huidtherapeuten van Huidzorg Amstelland zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici. De praktijk heeft met iedere zorgverzekeraar een contract afgesloten.

contact

06 - 57 58 36 22

 

Medisch centrum Het Oude Dorp
(in de voormalige Dorpskerk)

Dorpsstraat 36

1182 JE  Amstelveen