Microneedling

MICRONEEDLING

De ENTERPEN™ is een revolutionair apparaat voor het toepassen van ‘Micro- Needling’. De ENTERPEN™ maakt met gebruik van minuscule naaldjes microscopisch kleine kanaaltjes in de huid. Bij de behandeling wordt gebruik gemaakt van een pen met naaldjes van 0,5 mm. tot 2 mm. Hierdoor komen groeifactoren vrij die de aanmaak en herstructurering van collageen en elastine (bindweefsels) stimuleren: Collageen Inductie Therapie (CIT).

Uw huid wordt hierdoor voller, gladder, weerbaarder, steviger en egaler van kleur. Bij de behandeling wordt gebruik gemaakt van een pen met naaldjes van 0,5 mm. tot 2 mm. De behandeling is in sommige gevallen ook goed te combineren met andere therapieën. 

De behandeling met de ENTERPEN™ is een effectieve manier om uw huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren. Om het resultaat van uw behandeling te optimaliseren brengen onze huidspecialisten tijdens de behandeling actieve werkstoffen in de huid, gericht op de indicatie. Ook na de behandeling zal de huid de actieve werkstoffen uit uw huidverzorgingsproducten beter opnemen.

behandeling

Bij een Micro-Needling behandeling wordt gebruik gemaakt van minuscule naaldjes die zeer snel op en neer bewegen. Het voelt alsof er een schuurpapiertje over uw huid wordt bewogen. Het ervaren van pijnsensaties is afhankelijk van de diepte van de behandeling

 

Bij diepere behandelingen maken wij echter gebruik van een verdovende crème. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Deze behandelingen worden in een kuurverband aangeboden. Meestal zijn 4 tot 6 behandelingen voldoende voor het gewenste resultaat. Microneedling wordt veelal ingezet bij huidklachten zoals littekens, huidverslapping en pigmentvlekken.

NANOdermabrasie

NANO-dermabrasie polijst de huid en maakt deze gladder en jonger. De behandeling is snel, pijnloos en geeft vrijwel direct resultaat. Met behulp van nanotechnologie worden de dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderd zonder de huid te beschadigen. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. De huid voelt na de behandeling zacht en fris aan.

behandeling

De behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Deze behandelingen worden in een kuurverband aangeboden. Meestal zijn 3 behandelingen voldoende voor het gewenste resultaat.

 

NANO-dermabrasie is een oppervlakkige behandeling om de huid optimaal in balans te brengen en te behouden. Bovendien zorgt de behandeling voor een betere opname van huidverbeterende werkstoffen die tijdens de behandeling worden gebruikt, maar ook geschikt zijn voor thuisgebruik. Het voordeel van deze behandeling is dat uw huid een echte boost krijgt en de herstelperiode zeer kort is (max. 24 uur). Tijdens de NANO-dermabrasie behandeling zal de huidtherapeute een hyaluronzuur serum inzetten.  Dit serum stimuleert de doorbloeding in de huid, waardoor celvernieuwing geactiveerd wordt. De productie van collageen en elastine wordt hierbij gestimuleerd in alle huidlagen. 
NANO-dermabrasie met de ENTERPEN™ wordt toegepast bij de behandeling van:

 

 

 

  • Ruwe huid
  • Couperose
  • Zonbeschadigingen
  • Acné (geen actieve)
  • Grauwe huid
  • Verouderde huid
  • Oppepper voor de huid
  • Betere doorbloeding

contact

06 - 57 58 36 22

 

Medisch centrum Het Oude Dorp
(in de voormalige Dorpskerk)

Dorpsstraat 36

1182 JE  Amstelveen