Skinboosters

Behandeling

Steeds vaker zijn skinboosters een antwoord op verbetering van een grauwe huid, huidveroudering en haaruitval. Door middel van kleine prikjes in de huid met een intradermale injector wordt een vloeistof met daarin werkstoffen de huid ingesluisd. De hoogwaardige werkstoffen  zorgen er voor dat de stofwisseling gestimuleerd wordt en de bloedcirculatie op gang komt. Bij iedereen zal in de loop der tijd de huid van het gezicht en de hals verouderen, wat zich uit in kleine rimpels of lijntjes door het verlies van de elasticiteit van de huid. Wordt er niets aan gedaan dan worden de rimpels geleidelijk aan dieper en verslapt de huid verder.  De basis van de vloeistof is hyaluronzuur, een natuurlijk bestanddeel van de huid die zorgt voor soepelheid en vochtbinding. Behalve hyaluronzuur kunnen wij ook vitamine cocktails toevoegen aan de behandeling om de gezondheid van de huid te verbeteren. Wij werken met de producten van Skintech. 
 

Skinboosters zijn geschikt voor:

  • Hydratatie en huidverbetering van het gelaat, decolleté en hals
  • Opvullen van rimpels, neuslippen plooi, afhangende mondhoeken, lijntjes bovenlip, rondom de ogen.
  • Bij haaruitval is het een stimulans tot nieuwe haargroei.

 Waar moet u rekening mee houden:

We beginnen met een intakegesprek waarbij een gezondheidsverklaring ingevuld en getekend dient te worden. Uw wensen worden besproken en u krijgt een advies omtrent de mogelijkheden van behandelingen. Zijn er contra-indicaties (aandoeningen of gebruik van bepaalde medicatie waardoor de behandeling niet geschikt is) is het mogelijk dat de behandeling niet door kan gaan. In sommige gevallen is het mogelijk om toestemming aan uw arts te vragen of de behandeling plaats mag vinden.

 
De behandeling:
Eerst wordt uw huid ontsmet, hierna wordt met behulp van de intradermale injector de vloeistof met kleine prikjes direct onder de huid ingebracht. Het apparaat verdeeld het materiaal gelijkmatig en zorgt ervoor dat het overal even diep in de huid komt. Verdoving is hiervoor niet nodig , de behandeling is prima te ondergaan.

 

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen?
Dankzij het hoogwaardige veiligheidsprofiel en de verdraagbaarheid van de filler in de huid, kunt u uw dagelijkse activiteiten onmiddellijk na de behandeling hervatten. Na de behandeling kunt u enig ongemak ervaren, zoals tijdelijke gevoeligheid, roodheid, zwelling of kneuzingen in het geïnjecteerde gebied. Deze symptomen zijn meestal licht tot matig en verdwijnen in minder dan zeven dagen.

Resultaat
Het resultaat van de behandeling is direct zichtbaar. De resultaten van een medisch esthetische behandeling met fillers zijn voor een langere periode te zien. Afhankelijk van het behandelde gebied en de huidconditie houdt het effect zes tot negen maanden aan.  Na deze periode kan de behandeling worden herhaald.

De Mesotherapie behandeling kan worden toegepast bij:

    •    rimpels en lijnen in het gezicht
    •    rimpels op de bovenlip 
    •    afhangende mondhoeken
    •    rimpels op de wangen
    •    fronsrimpel(s)
    •    kraaienpootjes
    •    rimpels op het voorhoofd
    •    neus-lippenplooi 
    •    ingezakte wangen 
    •    wallen of donkere kringen onder de ogen verminderen
    •    stimuleren van haargroei op de hoofdhuid / bij haaruitval

 

Tarieven

  • Vitamine cocktail en hyaluronzuur cocktail (huidbooster) gehele gelaat: 175,-
    of 195,- (deze behandeling kan zowel los als in kuurvorm worden toegepast) 
  • Croma hyaluronzuur: deelbehandeling: vanaf 125,-
    (eenmalige behandeling werkt ca. 6 tot 9 maanden)

Het tarief is mede afhankelijk van de locatie(s) en de hoeveelheid ML vloeistof er moet worden gebruikt. Dit kunt u samen met uw behandelaar van tevoren bespreken.

RRS-inject® Skinboosters

Al onze RRS®-producten vallen in de CE klasse III voor injectableproducten en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De RRS®-productlijn is samengesteld uit de meest zuivere en effectieve ingrediënten met een synergetische werking. De producten zijn alle het resultaat van een zeer gedegen productontwikkeling. De lijn bestaat uit verschillende, specifieke producten met elk hun eigen doel en bevatten hyaluronzuur in combinatie met een biorevitalisatiecomplex of organisch silicium voor een sterke collageenstimulatie.

 

contact

06 - 57 58 36 22

 

Medisch centrum Het Oude Dorp
(in de voormalige Dorpskerk)

Dorpsstraat 36

1182 JE  Amstelveen