lasertherapie

Het Variable Pulsed Light™ systeem staat voor de nieuwste generatie van doeltreffende lichttechnologie en biedt grensverleggende mogelijkheden op gebied van:

Huidverbeterende behandelingen zijn vaak gebaseerd op laser. Inmiddels is er een nieuwe generatie apparatuur ontwikkeld in de vorm van VPL (Variabel Pulsed Light) die op een veiligere en zachtere manier de huid behandelt met zo min mogelijk neveneffecten. De laser wordt toegepast door artsen en huidtherapeuten over de hele wereld. 

De recente technologische ontwikkelingen tonen aan dat VPL™ veiliger is en betere resultaten geeft dan bestaande systemen. Wetenschappelijke studies en dermatologische rapporten bevestigen de unieke eigenschappen van de Energist UltraPlus VPL.

Als u interesse heeft in een VPL behandeling, kunt u een afspraak maken voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Tijdens dit gesprek zal de huidtherapeute bepalen of u in aanmerking komt voor een behandeling.

De behandelingen worden uitgevoerd door ervaren huidtherapeuten die lid zijn van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten(NVH) en ingeschreven staan in het Kwaliteitsregister Paramedici. De huidtherapeuten zijn hiervoor speciaal opgeleid en getraind.

contact

06 - 57 58 36 22

 

Medisch centrum Het Oude Dorp
(in de voormalige Dorpskerk)

Dorpsstraat 36

1182 JE  Amstelveen